.status-msg-wrap {visibility:hidden;display:none;}

Serveis

Treballem per la conservació del materials orgànics com el paper i el teixit que per la seva naturalesa són molt delicats. Ambdós estan constituïts per fibres amb base vegetal (cotó, lli, cànem...) o animal ( llana, seda, pergamí, pell...) que amb el pas del temps envelleixen i que són molt sensibles a factors externs com la llum, la humitat, la temperatura...

Conservem i intervenim directament sobre aquestes peces seguint els criteris bàsics de la restauració: una intervenció mínima, per tal de garantir la seguretat amb la manipulació necessària, però sense posar en perill les peces. Els materials i els procediments que utilitzem són reversibles i pretenen donar el protagonisme que es mereixen als originals.  


Disseny original d'àlbum de la empresa Ponsa Hermanos del fons del Museu de la Estampació de Premià.Aspiració de ventall de mitjans del S.XIX.


Fem pressupostos sense compromís on avaluem l'estat de conservació fent una proposta i un seguiment de les peces des del moment en el que entra al taller fins la seva presentació final. 
                                                                                                                                     
Documentem amb informes tècnics el procés de conservació-restauració portat a terme per informar de l’estat abans, durant i després de la intervenció. L’informe és un cost a part de la intervenció. 

Confeccionem proteccions personalitzades (camises, caixes de protecció, suports secundaris, etc... amb material de conservació i també maquetes de llibres en pergamí, a mitja pell, amb tela...

Restauració de paper. Intervencions directes en:
Material d’arxiu
Obra gràfica: aquarel·les, carbonets, grafits, gouaches...
Llibres antics i moderns
Pergamí
Pell
Estampes
Plànols
Cartells

Restauració de Teixit. Intervencions directes en:
Teixit pla
Indumentària (vestits, faldilles, bruses, pantalons, casaques...
Indumentària eclesiàstica (vestits de sants, capes pluvials...)
Complements (guants, capes, barrets, bolsos, gorres...)
Banderes
Roba de la llar (cortines, cobrellits, llençols, tapets...)